Reiseressurser

Å få visum er første skritt for en vellykket tur. For å gi deg en positiv reiseopplevelse har CIBTvisas stilt følgende ressurser til din disposisjon, som gjør det raskt og enkelt å planlegge turen.

Oppdatert reiseinformasjon og -varsler

  1. Vaksinering.   Mange land krever at reisende må vise internasjonalt vaksinasjonskort med bevis på at de er vaksinert mot ulike sykdommer, før de kan reise inn eller ut av landet. For å fastslå om du må ha vaksiner for å reise dit du skal, kontakt fastlegen din og/eller se Vaksinering.

  2. Reiseråd.  Utenriksdepartementet har oppdatert informasjon om offisielle reiseråd og reiseinformasjon, samt informasjon om utenriksstasjoner for alle land i verden.
  3. Valutaveksling.  Utfør valuta- og vekslingskalkulasjoner med gjennomsnittlige markedskurser i sanntid. Den generelle valutaomregneren har de fremste 85 valuatene, med de fremste 10 oppført først.

  4. Vær.  Sjekk været lokalt, regionalt eller for hele verden når du forbereder reisen.

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra CIBTvisas for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer