Russiske invitasjoner

Alle reisende må ha visum for å reise til Russland, samt et offisielt invitasjonsbrev eller en turistinvitasjon som er godkjent av utenriksdepartementet eller deres representanter på stedet, eller av Russlands føderale migrasjonstjeneste.  Innreisekravene for Russland fastsetter at et invitasjonsbrev må sendes inn for å få et russisk forretningsvisum. En turistinvitasjon må sendes inn for å få et russisk turistvisum.

Om du planlegger å reise til Russland for forretnings- eller turismeformål, kan CIBTvisas skaffe deg et russisk invitasjonsbrev eller russisk turistinvitasjon for turen din. Du kan velge å enten sende inn en ordre for bare et invitasjonsbrev, eller du kan bestille et forretnings- eller turistvisum og legge til invitasjonen når denne ordren opprettes.

For å få en russisk forretningsinvitasjon eller turistinvitasjon må du skaffe til veie:

  1. Pass. Send en klar fargekopi av passets første side med personopplysninger.
  2. Forespørselsskjema for forretingsinvitasjon eller turistinvitasjonFyll ut og signer ordreskjemaet for enten forretningsinvitasjon til Russland eller turistinvitasjon for Russland, og behold en kopi selv for referanse.
  3. Send skjemaene i posten til CIBTvisas.  Send fargekopien av passets førsteside med personopplysninger samt forespørselsskjema til CIBTvisas.  Vi begynner behandlingen av ordren din så snart vi mottar den, og vil gi deg en oppdatering om ordrens status.

Guided-Entry Service

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, beredskap og kunnskap. Guided-Entry er en avgjøremde tjenese for å kunne navigere i en usikker tid. Vi tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med Guided-Entry.

Les mer

Rask visumsjekk

Innehavere av norske pass: Se om visum er påkrevd for reisemålet ditt.

Se alle landene

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra CIBTvisas er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer