Russiske invitasjoner

Alle reisende må ha visum for å reise til Russland, samt et offisielt invitasjonsbrev eller en turistinvitasjon som er godkjent av utenriksdepartementet eller deres representanter på stedet, eller av Russlands føderale migrasjonstjeneste.  Innreisekravene for Russland fastsetter at et invitasjonsbrev må sendes inn for å få et russisk forretningsvisum. En turistinvitasjon må sendes inn for å få et russisk turistvisum.

Om du planlegger å reise til Russland for forretnings- eller turismeformål, kan CIBTvisas skaffe deg et russisk invitasjonsbrev eller russisk turistinvitasjon for turen din. Du kan velge å enten sende inn en ordre for bare et invitasjonsbrev, eller du kan bestille et forretnings- eller turistvisum og legge til invitasjonen når denne ordren opprettes.

“For å få en russisk forretnings- eller turistinvitasjon må du skaffe til veie:

  1. Pass. Send en klar fargekopi av passets første side med personopplysninger.
  2. Forespørselsskjema for forretnings- eller turistinvitasjon.Fyll ut og signer ordreskjemaet for enten forretnings- eller turistinvitasjon til Russland, og behold en kopi selv for referanse.
  3. Send skjemaene i posten til CIBTvisas.  Send fargekopien av passets førsteside med personopplysninger samt forespørselsskjema til CIBTvisas.  Vi begynner behandlingen av ordren din så snart vi mottar den, og vil gi deg en oppdatering om ordrens status.

Guided-Entry

For å reise internasjonalt trenger du nøyaktig informasjon, forberedelse og kunnskapsrik ekspertise. Guided-Entry er en nødvendig tjeneste for å kunne navigere seg frem i en usikker tid. Tjenesten tilbyr personlig konsultasjon, evaluering av reiserute, skreddersydde oppdateringer og mer. Opplev tryggheten med tjenesten Guided-Entry.

Les mer

Rask visumsjekk

Innehavere av norske pass: Se om visum er påkrevd for reisemålet ditt.

Se alle landene

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra CIBTvisas er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer