Om oss

Med mer enn 50 års erfaring har CIBT og datterselskapet Visumservice blitt det største og mest veletablerte selskapet for visum og pass i verden.

I fjor hjalp vi nesten en million mennesker med å få på plass det nødvendige papirarbeidet for utenlandsreiser.  Å bruke CIBT og datterselskapet Visumservice er den raske og enkle måten å ordne visum og annen dokumentasjon på for reiser til hvor som helst i verden, inkludert populære reisemål som Kina, India, Russland, Australia og Saudi-Arabia.

Kundene våre er blant andre privatreisende, ansatte i verdens største konserner og kunder av cruiseselskaper, turoperatører og reisebyråer.  Vi er stolte over at mer enn to tredjedeler av FORTUNE 500-selskapene og verdens største turoperatører og cruiseselskaper er kunder hos oss.

CIBT og datterselskapet Visumservice har de nødvendige verktøyene, erfaringen og det globale nettverket for å effektivt redusere tiden som går med til å skaffe visum og legaliseringer. 

CIBTvisas-løsningen

  1. Enestående raskt.  CIBTvisas kan behandle en søknad om visum raskt – ofte tar det bare én dag.
  2. Komplett tjenestetilbud. CIBTvisas kan hjelpe deg å skaffe visum til over 200 land, og elektroniske visum slik som et Australsk ETA-visum eller en amerikansk ESTA-godkjennelse.  CIBTvisas kan hjelpe med å skaffe reisedokumenter, slik som invitasjonsbrev, legaliseringer og dokumentoversettelser.
  3. Egen database. Kunder og klienter hos CIBTvisas har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke kravene for reisende av alle nasjonaliteter og reisemål hvor som helst i verden.  CIBTvisas gir deg en skreddersydd CIBTvisas-søknadspakke med presise og lettfattelige instrukser og krav, samt alle de nødvendige søknadsskjemaene som må fylles ut for å få visumet ditt.
  4. Visumspesialister. CIBTvisas har over 1500 spesialister på visum som går gjennom alle detaljer i søknaden din før den sendes til en ambassade.  De høyt kvalifiserte fagfolkene hos CIBTvisas er klar over det store ansvaret du gir dem og streber alltid etter å gi en personlig, nøyaktig og sikker service.
  5. Sikker prosess.  CIBTvisas forplikter seg til å beskytte personvernet ditt. Vi vet at mange av dokumentene som behøves for å få visum er av en følsom natur, og data- og dokumentsikkerhet er høyeste prioritet for oss.  CIBTvisas deler ikke personopplysninger eller private dokumenter med noen.
  6. Ordresporing i sanntid. Etter å ha mottatt søknaden din, vil CIBTvisas sende deg en e-postbekreftelse på at dokumentene dine har kommet frem og har blitt sendt til ambassaden.  Du kan se sporingsdata for søknaden din i sanntid i det nettbaserte sporingsverktøyet på nettsiden vår.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra CIBTvisas er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til din visumsøknad. Last opp ditt foto, og våre foto-eksperter vil sørge for at det oppfyller kravene som stilles for din visumsøknad før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra CIBTvisas for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer