Turoperatører

CIBTvisas gir turoperatører en effektiv prosess, som minsker forvirringen som ofte oppstår i forbindelse med visumbehandling for kundene deres.

CIBTvisas gir turoperatører muligheten til å håndtere store visumforespørsler for alle reisende som melder seg på en gitt reise. CIBTvisas kan hjelpe større turoperatører å sikre at kundene deres er klare til å reise, ved å informere de reisende om innreisekravene for hvert land de skal besøke på turen. CIBTvisas sørger for rask, enkel og sikker behandling av visum og legaliseringer, som sikrer at grupper av alle størrelser er klare til å reise når avreisedatoen kommer.

De unike tjenestene fra CIBTvisas for turoperatører inkluderer:

 1. Søknadspakker fra CIBTvisas.CIBTvisas lager og sender ut landsspesifikke CIBTvisas-søknadspakker til turoperatører, slik at de kan gi sine reisende de gjeldende innreisekravene for hvert land de planlegger å besøke.

  Reisende er ofte ikke kjent med visumkravene og søknadsprosedyrene når de forbereder seg til en utenlandsreise. Reisende som kanskje ikke har søkt om visum før, kan lett følge de enkle stegene som er beskrevet i CIBTvisas-søknadspakken. Den er utformet i et lettlest format, og er en effektiv måte å gi turdeltakere informasjon om visumkrav på. CIBTvisas-søknadspakken inkluderer alle søknadsskjema, krav, behandlingstider og nyttig informasjon om det spesifikke turmålet.

  CIBTvisas-søknadspakken kan skreddersys til å dekke flere land på reiseruten. CIBTvisas kan også merke pakken med turoperatørens logo om du vil gripe muligheten til merkevareprofilering.

  CIBTvisas tilbyr rabatterte priser til turoperatører som bruker CIBTvisas-søknadspakken, og kan også gi provisjon om du ber om det. Andre betalingsformer er å inkludere visumkostnaden i den totale turprisen, og så tilby visumtjenesten som «inkludert» i prisen, eller som delvis avgiftsbetaling av turoperatøren. Turoperatøren kan selge denne tjenesten til de reisende når reisen selges, og slik få maksimal provisjon og sikre at alle reisende får nødvendige visum før avreise.

 1. Service utenfor arbeidstid. CIBTvisas har Norges eneste mottaks- og behandlingstjeneste utenfor vanlig arbeidstid. For å imøtekomme våre kunders reisebehov har CIBTvisas en vaktsjef på jobb utenfor vanlig arbeidstid, som kan hjelpe kunder med hastevisum eller nødvisum. Etter avtale kan oppdrag leveres til kontoret vårt før eller etter vanlig kontortid. Vår service utenfor arbeidstid sikrer at din klients visumsøknad håndteres samme kveld og er klar for å sendes inn neste dag.
 2. Flyplassmøte. CIBTvisas kan hjelpe klienter med å håndtere svært korte tidsfrister med vår møteservice på flyplassen. Vi sørger for at kurérer møter opp på flyplassen for å få passene fra ankommende reisende med behov for hurtig behandling. Vi kan også koordinere levering av pass til utreisende som har søkt om hastevisum på kort varsel.
 3. Egen database. Kunder og klienter hos CIBTvisas har tilgang til en proprietær, avansert database som innholder alle de spesifikke reisekravene for nesten alle reisemål i verden. CIBTvisas gir hver reisende en skreddersydd CIBTvisas-søknadspakke med enkle og fullstendige instrukser, tilpasset deres spesifikke behov for visum.
 4. Innsending samme dag. CIBTvisas kan behandle visumsøknader på bare én dag. Søknader som kommer inn til kontoret vårt før kl. 10:00 om morgenen, sendes til den aktuelle ambassaden eller konsulatet samme dag som de mottas. Arbeid settes aldri på vent eller utsettes, uansett tidsfrist.
 5. Schengen-visum. CIBTvisas er akkrediterte til å sende inn søknader på andres vegne ved alle Schengen-ambassadene. Vi er et av de få selskapene som er akkreditert ved Frankrikes, Sveits’ og Ungarns ambassader.
 6. Ambassadeåpningstider og andre oppdateringer. CIBTvisas sender ut en «Ukentlig oppdatering» på e-post, som varsler klienter om viktige konsulære endringer og spørsmål.

Kontakt oss

Ønsker du å få et konfidensielt pristilbud fra CIBTvisas for foretaket ditt?

CIBTvisas er tilgjengelige for å diskutere behovene dine.  De kan nås på telefon 22 38 08 00.

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos CIBTvisas er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. CIBTvisas arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra CIBTvisas for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer