Last opp skjemaer og dokumenter

I reisedokumentbransjen er CIBTvisas bransjeleder når det gjelder beskyttelse av personopplysninger.

Det er enkelt å laste opp dokumentene dine slik at de trygt kan sendes til oss. Legg inn de nødvendige opplysningene nedenfor (markert med stjerne) og velg deretter filene du vil laste opp. Etter at du har valgt filene du vil ha, klikk «Send og last opp» for å sende dem til oss. Du kan laste opp maksimalt 8 filer. PDF-filer kan ikke være større enn 5 MB hver, og JPG-filer kan ikke være større enn 15 MB hver. Den totale størrelsen på innsendte filer kan ikke overstige 50 MB. 

Ekspertene våre sjekker informasjonen og kontakter deg om noe mangler eller er ufullstendig. Dokumentene som inngår i forhåndssjekken av visumsøknaden fra CIBTvisas vurderes innen tre timer etter at de er mottatt, og kontaktpersonen for ordren får svar samme dag på e-posthenvendelser som mottas før 16.00 mandag til fredag. Forespørsler som mottas etter 16.00, blir besvart før 11.00 på morgenen neste virkedag. 

I noen tilfeller vil vi sende dokumenter tilbake til deg i en kryptert fil. For å åpne disse dokumentene, må du ha et «Passord for dokumentåpning».

Husk å registrere  PASSNUMMERET ditt, siden vi vil bruke det som ditt «Passord for dokumentåpning». Du må oppgi passordet ditt for å dekryptere filene.

Om du har problemer eller spørsmål, ring oss på 22 38 08 00 eller send en e-post til [email protected]


Filer lagt til