Ledelse

CIBTvisas har en høyt kvalifisert og motivert ledergruppe med inngående bransjekunnskap, bred erfaring og unike ferdigheter.

Lederteam i Norge

Florent Frapolli - Managing Director - Europe

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012, og er administrerende direktør for Europa-regionen. Med ham som leder har CIBT gjort en rekke oppkjøp, og utvidet virksomheten til 12 land i Europa. Florent har veldokumenterte resultater med å få bedrifter til å vokse og utvikle seg samtidig som kundeservicen holdes på høyeste nivå. Før han kom til CIBT, hadde Florent lederstillinger hos G4S i luftfartsbransjen, hos DMD i markedet for underholdning ombord på fly (IFE) og hos Iron Mountain i dokumentbehandlingsbransjen. Florents fokus er å utvikle den europeiske virksomheten ved å bruke kvalitetsdrift til å øke lønnsomheten. Florent er utdannet ved Université d’Aix-Marseille.

Carsten Østberg – Managing Director - Nordics

Carsten startet i CIBT i 2018 som Managing Director i CIBTvisas i Norden samt som ansvarlig for alle aspekter av CIBTvisas sin virksomet i Sverige. Han har over 11 års erfaring i reisebransjen, inkludert ledet bade drifts-og salgsteam. Før han begynte i visumbransjen har Carsten jobbet innen logistikk, detaljhandel og reisebransjen og i den Kongelige Danske Hæren. Han er en erfaren leder som har jobbet i mange forsjellige land og kulturer. Carsten er fokusert på å utvikle det Nordiske markedet til sitt fulle potensial og sørge for at kundene våre har tilgang til de beste tjenestene på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - Europe

Ashok Sharma er Operations Dirctor I Europa og er ansvarlig for alle operative aspekter av virksomheten til CIBT i våre 12 Europeiske land. Siden han begynte i CIBT i 2010 har Ashok jobbet i en rekke avdelinger og fått omfattende kunnskap om virksomheten. Før han begynte i CIBT jobbet Ashok i ING Direct. Han er motivert for å sikre at de Europeiske operasjonelle teamene gir det høyeste nivå av serivce til kundene våre hver eneste gang de kontakter CIBT.

Konsernledergruppe

John Donoghue – President and Chief Executive Officer

John Donoghue kom til CIBT i september 2008, og har vært selskapets administrerende konserndirektør og ansvarlige konsernsjef siden september 2010. Med John som leder har selskapet mer enn doblet sin størrelse og lønnsomhet, og har utvidet sitt globale nærvær til å ha virksomhet i 22 land. Under John har selskapet kjøpt opp nesten 40 bedrifter, standardisert driftsprosedyrene slik at servicenivåene som leveres er de samme over hele verden, innført et stort nettbasert salgsprogram og inngått partnerskap med noen av verdens største flyselskaper og kommersielle reisenettsteder.  John har også ledet utvidelsen av selskapets tjenester til å omfatte et komplett utvalg av immigrasjons- og mobilitetstjenester for bedriftskunder. Før han kom til CIBT, hadde John topplederstillinger med fokus på salg, markedsføring og kundeservice hos organisasjoner som Verisign, Network Solutions, Verdens Naturfond (WWF) og MCI Telecommunications. John var MCIs konserndirektør for markedsføring i 12 år, med ansvar for selskapets reklame, markedsføringspartnerskap, produktutvikling og PR. John er utdannet ved The George Washington University og gikk ut med «summa cum laude»-karakterer. John sitter i CIBTs selskapsstyre.

Steven Diehl - Global Managing Director, Immigration

Som Global Managing Director, Immigrasjon for CIBTs heleide datterselskap Newland Chase, leder Steven Diehl selskapets immigrasjonsløsninger ved å lede et globalt team som har ansvar for å designe og implementere immigrasjonsløsninger til en mangfoldig kundegruppe bestående av multinasjonale og nasjonale selskaper og Ikke-statlige organisasjoner. Når CIBT har utvidet til nye regioner har Steve og hans team spilt en viktig rolle i å gi strategisk veiledning til kunder som søker kortsiktige og langsiktige migrasjons strategier som er skredderskydd til spesifikke industrisektorer. I sine nesten 20 år i organisasjonen har Steve hatt ulike roller i CIBT, blant annet Vice President of Sales og Vice President of Account Management hvor han ledet sitt team i en stor utvidelse av selskapets kundeportefølje. Steve begynte sin karriere i CIBT i 1996. Han har en Bachelor i International Relations fra Syracuse University hvor han ble uteksaminert summa cum laude. Han er et aktiv medlem av og hyppig panelist på ledene reise-og mobilitets forum, blant annet Worldwide ERC (ERC), the Forum for Expatriate Management (FEM), the Association of Corporate Travel Executives (ACTE), og the Global Business Travel Association (GBTA).

Pete Fox – Chief Information Officer

Pete Fox ble informasjonsdirektør hos CIBT i september 2009. Han er ansvarlig for alle aspektene av selskapets tekniske strategi og drift, inkl. programvareutvikling, nettverksadministrasjon, datasentre og digital sikkerhet.  Pete leder også det globale markedsføringsteamet som utvikler innovative nye produkter og tjenester.  Hos CIBT ledet Pete implementering og innføring av CIBTs skreddersydde ordrebehandlingssystemer til 22 ulike land med drift på 7 ulike språk.  Pete har tilsyn med CIBTs kommersielle produkttilbud innen programvare og utviklet ImmigrationSmart, selskapets innovative teknologiske løsning for bedriftsmobilitet. Pete er svært erfaren innen ledelse og utvikling av distribuerte nettverksprogrammer i stor skala, nettbaserte applikasjoner, global markedsføring og e-handelsprodukter.  Før han kom til CIBT hadde Pete flere lederstillinger hos Network Solutions, der han ledet to store bedriftsovertakelser og var konserndirektør med ansvar for teknologi, produktutvikling og fusjoner og overtakelser.  Bakgrunnen hans inkluderer også erfaring fra selskaper som Lockheed Martin og General Electric.  Pete studerte elektroteknikk ved Virginia Tech og gikk ut med «magna com laude»-karakterer, og har en M.Sc.-grad i elektroteknikk, også fra Virginia Tech.

Sandra Woznitski – Senior Vice President of North American Operations

Sandi kom til CIBT i mars 2010, og har vært konserndirektør med ansvar for Nord-Amerikaregionen siden 2013. Hun har en bred bakgrunn fra kundeservice, salg og markedsføring, og erfaring med utvikling av strategier for å øke kundetilfredshet og organisasjonens lønnsomhet i et globalt perspektiv. Sandi har vært ansvarlig for fem bedriftsovertakelser som har blitt integrert i den nordamerikanske organisasjonen. Før hun kom til CIBT var Sandi ansatt i mer enn 20 år hos MCI Telecommunications og Verizon, der hun hadde en rekke topplederstillinger innen kundeservice, salg og markedsføring. Sandi studerte til en grad i hotell-, restaurant- og institusjonsadministrasjon ved Virginia Polytechnic Institute and State University, og gikk ut med «cum laude»-karakterer.

Nicolas Derbyshire – Managing Director - Asia Pacific

Nicolas Derbyshire kom til CIBT i mai 2012 som konserndirektør for forretningsutvikling, og ble utnevnt til administrerende direktør for Asia-Stillehavsområdet i januar 2013.  Under Nics ledelse har CIBT vokst i Asia-Stillehavsområdet, og er nå en ledende leverandør av mobilitetstjenester. Siden han kom til CIBT har Nic vært ansvarlig for overtakelse og integrering av 6 bedrifter i Asia-Stillehavsområdet, og har ledet CIBT inn på helt nye markeder både innen immigrasjons- og reisevisumbransjen. Før han kom til CIBT var Nic en av grunnleggerne av Visalink Systems, der han hadde en nøkkelrolle i utviklingen av visumløsninger for internasjonale reisende. Han opprettet strategiske forbindelser med bransjepartnere og var ansvarlig for Visalinks virksomhet i Australia. Nic utviklet partnerskap med mange deler av de australske myndighetene, der han utformet og innførte et eget system skreddersydd etter de spesielle behovene innehavere av diplomat- og tjenestepass har. Nic kom til CIBT da Visalink ble kjøpt opp av CIBT i 2012. Nic har omfattende erfaring innen forretningsutvikling og finansiell og operasjonell driftsstyring.  Nic har en VCE-grad fra Haileybury College.

Florent Frapolli - Managing Director - Europe

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012, og er administrerende direktør for Europa-regionen. Med ham som leder har CIBT gjort en rekke oppkjøp, og utvidet virksomheten til 12 land i Europa. Florent har veldokumenterte resultater med å få bedrifter til å vokse og utvikle seg samtidig som kundeservicen holdes på høyeste nivå. Før han kom til CIBT, hadde Florent lederstillinger hos G4S i luftfartsbransjen, hos DMD i markedet for underholdning ombord på fly (IFE) og hos Iron Mountain i dokumentbehandlingsbransjen. Florents fokus er å utvikle den europeiske virksomheten ved å bruke kvalitetsdrift til å øke lønnsomheten. Florent er utdannet ved Université d’Aix-Marseille.

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos CIBTvisas er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. CIBTvisas arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra CIBTvisas for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer