Ledelse

CIBTvisas har en høyt kvalifisert og motivert ledergruppe med inngående bransjekunnskap, bred erfaring og unike ferdigheter.

Lederteam i Norge

Florent Frapolli - Executive Vice President, EMEA

Florent Frapolli kom til CIBT i 2012, og er administrerende direktør for Europa-regionen. Med ham som leder har CIBT gjort en rekke oppkjøp, og utvidet virksomheten til 12 land i Europa. Florent har veldokumenterte resultater med å få bedrifter til å vokse og utvikle seg samtidig som kundeservicen holdes på høyeste nivå. Før han kom til CIBT, hadde Florent lederstillinger hos G4S i luftfartsbransjen, hos DMD i markedet for underholdning ombord på fly (IFE) og hos Iron Mountain i dokumentbehandlingsbransjen. Florents fokus er å utvikle den europeiske virksomheten ved å bruke kvalitetsdrift til å øke lønnsomheten. Florent er utdannet ved Université d’Aix-Marseille.

Mikkel Wismann – Managing Director - Nordics

Mikkel ble en del av CIBT i 2019 som operativ direktør for CIBTvisas i Tyskland og Østerrike. Tidligere var han COO i Comet Consular Services. Han har over fem års erfaring i reiselivsbransjen, med omfattende operasjonell og kommersiell erfaring. I tillegg til en lang militær karriere med flere utplasseringer til konfliktområder rundt om i verden, har Mikkel en utpreget utdanningsbakgrunn, med fokus på ledelse og administrasjon av selskaper. I tillegg til stillingen som operativ direktør, har Mikkel styreverv i flere relevante foreninger

Carsten Østberg – Managing Director - Europe

Carsten startet i CIBT i 2018 som Managing Director i CIBTvisas i Norden samt som ansvarlig for alle aspekter av CIBTvisas sin virksomet i Sverige. Han har over 11 års erfaring i reisebransjen, inkludert ledet bade drifts-og salgsteam. Før han begynte i visumbransjen har Carsten jobbet innen logistikk, detaljhandel og reisebransjen og i den Kongelige Danske Hæren. Han er en erfaren leder som har jobbet i mange forsjellige land og kulturer. Carsten er fokusert på å utvikle det Nordiske markedet til sitt fulle potensial og sørge for at kundene våre har tilgang til de beste tjenestene på markedet.

Ashok Sharma – Operations Director - European

Ashok Sharma er Operations Dirctor I Europa og er ansvarlig for alle operative aspekter av virksomheten til CIBT i våre 12 Europeiske land. Siden han begynte i CIBT i 2010 har Ashok jobbet i en rekke avdelinger og fått omfattende kunnskap om virksomheten. Før han begynte i CIBT jobbet Ashok i ING Direct. Han er motivert for å sikre at de Europeiske operasjonelle teamene gir det høyeste nivå av serivce til kundene våre hver eneste gang de kontakter CIBT.

Premium Service

La vårt team av eksperter gjøre visumsøknaden din rask og enkel. Fra en-til-en-konsultasjoner, påminnelser og trinn-for-trinn-hjelp, kan du være rolig og vite at visumekspertene våre vil hjelpe deg med å få søknaden og dokumentasjonen riktig første gang.

Les mer

Servicesatsing

Det globale teamet av visum- og legaliseringseksperter hos CIBTvisas er fokusert på å gi kundene og klientene våre personlig oppfølging og profesjonell service på høyeste nivå. CIBTvisas arbeider for å fortsatt være den raskeste, enkleste og sikreste måten å få visum på.

Hold deg oppdatert

Få ukentlig oppdatering fra CIBTvisas for oppdatert informasjon og endringer.

Les mer