Legaliseringer

Vi tilbyr raske, enkle og sikre dokumentlegaliserings-, apostille-, oversettelses- og notartjenester. Opprett en ordre nedenfor, eller kontakt oss på legalisation@cibtvisas.no for å be om en konsultasjon. Vi vil sette oss grundig inn i dine behov for legaliseringer, og jobbe steg for steg sammen med deg for å sørge for at du får de riktige dokumentene når du trenger dem. Merk at sluttprisen på ordren din vil avhenge av typen dokumenter, ambassadens prosedyrer og nøyaktig hva som må gjøres.

Legaliseringsgebyrer belastes for hvert dokument og for hvert steg i prosessen. For en oversikt over alle CIBTvisas-gebyrer, se servicegebyrsiden vår

Legalisering er en dokumentattesteringsprosess som brukes av myndigheter over hele verden. Om du ønsker å bruke et dokument i utlandet, vil lokale myndigheter kreve at det er legalisert før de betrakter det som gyldig. Hvert land har sine egne legaliseringskrav, avhengig av typen dokument som legaliseres og den tiltenkte bruken av det.

Vanlige dokumenter som kan måtte legaliseres, er:

  • Opprinnelsesbevis
  • Faktura
  • Forretningskontrakter
  • Eksportdokumenter
  • Fullmakter
  • Adopsjonspapirer
  • Vigsels-/fødselsattester
  • Vitnemål
  • Medisinske dokumenter
  • Bevis på fritt salg

Legalisering er en prosess med flere steg. Ofte må dokumentet ditt legaliseres av en lokal myndighet, norske myndigheter og ved ambassaden for landet du skal reise til, før det anses som ekte og gyldig.

Vi kan hjelpe. Kontakt legaliseringsekspertene våre på legalisation@cibtvisas.no for å be om en konsultasjon. Vi vil sette oss grundig inn i dine behov for legaliseringer, og jobbe steg for steg sammen med deg for å sørge for at du får de riktige dokumentene når du trenger dem.

Klar for å sette i gang? Klikk på «Start ordre» for å opprette en bestilling på nettet, og du vil så få en bekreftelse på e-post og en søknadspakke med de nødvendige dokumentene. Du kan også sende søknadspakken på e-post om du ønsker at CIBTvisas skal få gjort legaliseringen på dine vegne. Merk at sluttprisen på ordren din vil avhenge av typen dokumenter, ambassadens prosedyrer og hvor raskt du behøver dokumentene.

Legaliseringstjenester som tilbys:

Apostille: En apostille er et stempel som bekrefter at dine offisielle dokumenter er ekte. Apostillestempel fås ved fylkesmannens kontor, det sertifiserer at dokumentene dine er ekte og kreves av følgende land.

Legalisering: Hvis landet der du ønsker å bruke dokumentet ikke er med i den internasjonale apostillekonvensjonen, er legalisering nødvendig. Uansett hvilken prosess du må følge, kan CIBTvisas håndtere alle stegene i legaliseringsprosessen for deg.

Oversettelser: I noen tilfeller vil myndigheter kreve at dokumenter oversettes. Vi kan oversette dokumentene dine for den aktuelle ambassaden eller myndighetsorganet. Vi kan også oversette dokumenter til engelsk.

Notartjenester: En notarialbekreftelse stadfester at innholdet i et dokument er korrekt og ekte, og noen land krever slike bekreftelser. Vi tilbyr notartjenester slik at du kan være sikker på at de viktige dokumentene dine blir vurdert som ekte og rettsgyldige.

Digital fototjeneste

Den digitale fototjenesten fra CIBTvisas er en perfekt måte å levere inn et digitalt passfoto til visumsøknaden din på. Bare last opp bildet ditt, og foto-ekspertene våre sørger for at det oppfyller kravene som stilles for søknaden din før det skrives ut og sendes til ambassaden.

Les mer

Skal du til Australia?

Søk på nettet og få elektronisk visum til Australia på noen sekunder.   

Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.

Les mer

Premium Priority

Ikke risiker dine reiseplaner. En dedikert Premium Priority spesialist vil håndtere hele prosessen fra start til slutt, med ekspertisen som er nødvendig for å forsikre at din søknad blir godkjent så raskt som mulig. Opplev servicen og tryggheten med vår Premium Priority Tjeneste.

Les mer