Du kan søke om en australsk ETA-godkjennelse for forretnings- eller turistreiser

Den elektroniske reisegodkjennelsen Electronic Travel Authority (ETA, visumklasse 601) er for dem som skal reise midlertidig til Australia i turist- eller forretningsøyemed.

ETA for turistreiser – En turist-ETA gjelder kun for reiser med fritidsformål. «Turisme» inkluderer ferieturer, rekreasjon og besøk hos familie og/eller venner. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser på opptil 3 måneder hver.

ETA for forretningsreiser – En forretningsreise-ETA gjelder kun for reiser med forretningsformål. «Forretningsformål» kan være å delta ved en konferanse eller i forhandlinger, eller en utforskende forretningsreise. Godkjennelsen gjelder i 1 år, for flere reiser på opptil 3 måneder hver.

Om du har planer om å utføre kortvarig, ikke vedvarende, høyt spesialisert arbeid i Australia, bør du søke om det nye visumet for korte opphold for midlertidige arbeidsaktiviteter, visumklasse 400. CIBTvisas kan hjelpe deg med denne søknaden. Søk nå 

Den raskeste og enkleste måten å få en ETA-godkjennelse på

  1. Øyeblikkelig godkjennelse. Søk på nettet og få din ETA-godkjennelse på sekunder.
  2. Tilgjengelig døgnet rundt. Tilgjengelig 24 timer om dagen, 7 dager i uken.
  3. Gyldig i ett år. Med en ETA-godkjennelse kan du reise til Australia så mange ganger du ønsker i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.
  4. Slipp køståing. Søk om en ETA-godkjennelse på nettet, og du behøver ikke dra til et offentlig kontor.