1. Raskt.  CIBTvisas spesialiserer seg på å sikre Kambodsja visum og kan hjelpe deg med å søke Kambodsja visum.
 2. Enkelt.  CIBTvisas er den nemmeste måde at få et visum og kan sikre at opnå det på en dag. Vi kan behandle Kambodsja viseringer på Kambodsja ambassade hver dag for norske statsborger.

Kambodsja Visum FAQs

Når kan jeg søke om visum til Kambodsja?
Det beste tidspunket å sende inn din visumsøknad på, er 1-2 måneder før avreise. Har du dårlig tid, kan det i enkelte tilfeller være mulig å få raskere behandling.

Må jeg sende inn mitt pass for å få visum til Kambodsja? Er det trygt å sende passet?
Ja, du må sende inn ditt pass i original. Kambodsja visum blir stemplet inn i passet, og visumsøknaden kan ikke behandles uten pass. Da pass er et verdidokument, anbefaler vi at du sender ditt pass og visumsøknad på en sikker måte som for eksempel bud eller sporbar postforsendelse.

Eksempel på krav for forretningsreise til Kambodsja for norske statsborgere

 1. Visum er nødvendig. Vi kan hjelpe

  Visum er påkrevd for å reise til dette reisemålet. CIBTvisas kan hjelpe deg å få dette visumet. Kontakt oss så snart som mulig på 22 38 08 00 eller på info@cibtvisas.no for å komme i gang.

Eksempel på krav fo turisreise til Kambodsja Visum for norske statsborgere

 1. Krav for e-visum

  Kambodsjanske myndigheter har introdusert et et nettbasert visumsystem. E-visumet er en elektronisk autorisasjon fra myndighetene som gir innreisetillatelse til Kambodsja. Det er tilsvarende et visum, men uten noen stempel eller merker limt i passet. 

  For å være kvalifisert må reisende:

  • Ha et pass som minst er gyldig i seks måneder fra innreisedatoen, med en ledig visumside
  • Ha bevis på å ha nok kapital
  • Ha bevis på videre billett eller returbillett
  • Ha bevis på hotellreservasjon
  • Ha alle nødvendige dokumenter for å reise til neste reisemål


  For å starte din søknad, vennligst fyll ut CIBTvisas Kambodsja E-Visum søknadsskjema inkludert i denne pakken og last dette opp sikkert sammen med resten av de nødvendige dokumentene på https://cibtvisas.no/upload-forms?service=evisa

  Når e-visumet er innvilget, sender CIBTvisas bekreftelsen på godkjennelsen til den reisende. Denne må vises til immigrasjonsmyndighetene ved ankomst i Kambodsja.

 2. Passfoto

  Et digitalt fargefotografi i passbildestørrelse. Fotografiet må: 

  • Ha en hvit bakgrunn
  • Være tatt uten briller på
  • Være tatt i løpet av de siste seks månedene
  • Være lastet opp til en JPG-fil
  • Ikke være større enn 2MB


  Etter at du har sendt inn ordren din til CIBTvisas, gjør en sikker opplasting av et digitalt bilde av deg selv til https://cibtvisas.no/upload-forms?service=evisa sammen med e-visumordreskjemaet

 3. Kopi av pass

  Send inn en klar fargekopi av den første siden med personopplysninger i søkerens pass, som må være gyldig i minst seks måneder eller visumets utløpsdato.

  Etter at du har sendt inn ordren din til CIBTvisas, last det opp på en sikker måte på https://cibtvisas.no/upload-forms?service=evisa .

 4. Spørsmålsskjema for e-visum

  Et utfylt Kambodsja E-visum søknadsskjema som finnes i CIBTvisass søknadspakke.

  Etter at du har sendt inn ordren din til CIBTvisas, last det opp på en sikker måte på https://cibtvisas.no/upload-forms?service=evisa .

 5. CIBTvisas-ordreskjema

  Send inn CIBTvisas-ordreskjemaet som er inkludert i denne pakken.

  Merk at ingen kortbetalinger gjøres før hele visumsøknadsprosessen er fullført. 

 6. Visumgyldighet

  Dette er et visum med én innreise som er gyldig i tre månder fra datoen det er utstedt med opphold på opptil 30 dager i Kambodsja.

 7. Visumbetingelser

  Søkere kan nå ankomme landet gjennom følgende flyplasser:

  • Phnom Penh Internasjonale Flyplass.
  • Siem Reap Internasjonale Flyplass.
  • Sihanoukville Internasjonale Flyplass.
  • Cham Yeam (Koh Kong Provins) (fra Thailand).
  • Poi Pet (Banteay Meanchey Provins) (fra Thailand).
  • Bavet (Svay Rieng Provins) (fra Vietnam).
  • Tropaeng Kreal Grenseovergang (Stung Treng)

 8. Visum ved ankomst

  Det kan være mulig å få visumet ditt ved ankomst under begrensede omstendigheter. Visumkrav og reisebegrensninger varierer veldig når du får visum ved ankomst. I tillegg har også lokale immigrasjonsmyndigheter rett til å nekte innreise til noen av noen grunn.

  Grunnet bekymringer rundt coronaviruset og COVID-19 er mange nasjonaliteter nektet å få visum ved ankomst. Det er lite sannsynlig at alle som har reist til regioner som er berørt av COVID-19, får lov til å komme inn. Vi anbefaler på det sterkeste at du søker visum før avreise. Skulle du velge å få visum ved ankomst, må du forhøre deg med flyselskapet om boarding er tillatt uten visum.